Bojovníci z organizace UFC začnou dostávat bonusy v bitcoinech

Foto: pixabay

Ultimate Fighting Championship (UFC) oznámilo, že bude rozdělovat nové bonusy pro sportovce vyplácené v bitcoinech. Kryptoměnu získají tři nejlepší bojovníci, pro které fanoušci hlasovali.


UFC pokračuje v dalším zapojení do odvětví kryptoměn. Zveřejnila nový „Fan Bonus of the Night“, který bude udělen sportovcům v právě v bitcoinu. Výplaty v bitcoinech by se měly pohybovat od 30 000 USD za první místo, 20 000 USD za druhé a 10 000 USD za třetí místo. O konkrétních pozicích rozhodnou fanoušci, kteří mohou prostřednictvím Pay-Per-View hlasovat z celého světa. Iniciativa bude zahájena tuto sobotu 9. dubna během souboje mezi Alexandrem Volkanovskim a Jung Chan-sungem. K zavedení nového bonusového systému využilo UFC pomoc CryptoCom – svého oficiálního kryptoměnového partnera. Dana White – prezident UFC – chválil CryptoCom jako „nejlepšího partnera“, jakého kdy organizace měla. „Neustále přicházejí s novými nápady, jak můžeme spolupracovat, abychom se spojili s fanoušky. Tento nový Fan Bonus of the Night je úžasný způsob, jak přimět fanoušky, aby se více zapojili do našich akcí a zároveň odměňovat bojovníky za skvělé výkony,“ uvedl White. Steven Kalifowitz – marketingový ředitel CryptoCom – uvedl, že primárním cílem spolupráce s UFC je „vytvoření nejunikátnějších a nejpřesvědčivějších způsobů, jak se fanoušci mohou spojit se sportem a svými oblíbenými sportovci“. Výkonný ředitel naznačil, že v blízké budoucnosti mohou být přidány další krypto iniciativy. Společnost CryptoCom nedávno podepsala další smlouvy se subjekty ve sportovním průmyslu. Kromě spojení s Ultimate Fighting Championship se burza stala globálním partnerem Formule 1.

Bojovníci se zájmem o krypto

Na konci roku 2021 americký profesionální bojovník smíšených bojových umění – Kevin Lee – obnovil smlouvu s Eagle FC. Zajímavé je, že trval na tom, aby byl placen v bitcoinech místo v dolarech, protože aktivum před několika lety vyřešilo jeho finanční problémy. V lednu tohoto roku úřadující šampion těžké váhy UFC – Francis Ngannou – prozradil plány na získání 50 % z výdělku z příštího zápasu v bitcoinech. Věří totiž, že hlavní digitální aktivum je budoucnost a bude mít velký dopad na africkou ekonomiku.

Life24.cz je magazínový web zabývající se nejen aktualitami z domova i ze světa, ale také komentováním aktuálního politického dění nejen na české scéně. Najdete zde tedy především zajímavé rozhovory, recenze produktů, informace o cestování, nebo také například informace o domácích mazlíčcích. Zkrátka vše co vás zajímá.

Podívejte se i na naše další weby:

www.testyojetin.cz

www.cestyavylety.cz

www.cartrax.cz

 

 

 


Life24.cz 

CarTrax, s.r.o.
Rybná 716/24
110 00   Praha 1 

IČO: 10827226
Šéfredaktor: Pavel Foltýn
info@cartrax.cz

 

Ochrana soukromí

Nastavení soukromí

Obsah internetových stránek www.life24.cz (dále jen „Web“) jakož i jejich celkový vzhled, a to včetně loga a jeho částí, jsou autorským dílem ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb. (Autorský zákon). Web zároveň obsahuje vyobrazení ochranných známek a audiovizuální obsah, jehož vlastníkem a/nebo oprávněným uživatelem je Provozovatel. Provozovatel je tak v souladu se zákonem. č. 121/2000 Sb. oprávněn vykonávat veškerá majetková práva k Webu. Jakékoliv užití textového, grafického nebo audiovizuálního obsahu Webu jinak, než v případech výslovně vymezených zákonem, zejména pak užití obsahu formou šíření, kopírování, napodobování nebo jiného zpracování, je bez písemného souhlasu Provozovatele zakázáno.
© 2020 Life24.cz. All Rights Reserved. Created by BestSite. Powered by Tele3.