Prohra s Lotyšskem nic neznamená. Hokejová sestava týmu Škoda Auto je silná

Mistrovství světa v ledním hokeji 2023 - Riga
Foto: ŠKODA Auto

Čekala se sice výhra, ale jeden zápas mistrovství nedělá. S tím mají čeští hráči nemalé zkušenosti a jistě pomýšlí na co nejlepší umístění na „bedně“. Tím spíše, když jim fandí silná základna fanoušků a také automobilka ŠKODA. Už celých 30 let.


Ani na letošním Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji, které se koná ve Finsku a Lotyšsku, nechybí flotila vozů Škoda. Podívejte se, jaké modely automobilka na šampionát nominovala, a zjistěte o nich zajímavé detaily.

Spojení automobilky Škoda a Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji je dlouhodobé, automobilka je oficiálním sponzorem Mistrovství světa IIHF v ledním hokej již 30 let a prodlužuje partnerství. Nejvíc na očích jsou samozřejmě vozy, které jsou vystavené přímo v arénách u ledové plochy, aut české značky tu ale během celé akce slouží mnohem víc.

Přímo v arénách u ledové plochy stojí vždy po dvou vozech v nepřehlédnutelných barvách. Ve finském Tampere to jsou Enyaq Coupé RS iV v odstínu Mamba Green a Enyaq RS iV v barvě Phoenix Orange, tedy elektromobily s pohonem všech kol, výkonem 220 kW a dojezdem přes 500 kilometrů na jedno nabití. Silní hráči.

Na stadionu v Rize jsou k vidění Enyaq Coupé SportLine iV v barvě Phoenix Orange a Octavia Combi RS iV v odstínu Mamba Green. Enyaq Coupé SportLine iV navazuje svým sportovním vzhledem na modely RS, ovšem k dispozici je v bohatším množství konfigurací s výkonem 132, 150 nebo 195 kW. Octavia Combi RS iV je pak plug-in hybrid se systémovým výkonem 180 kW a čistě elektrickým dojezdem až 60 kilometrů.

Základem hokejové flotily jsou vozy, které v průběhu Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji zajišťují přepravu. Těch je letos celkem 45 a všechny jsou elektrifikované. Dvacet sedm vozů bude sloužit ve finském Tampere, osmnáct pak v lotyšské Rize. V Tampere tvoří flotilu kombinace modelů Enyaq iV, Enyaq Coupé iV a Superb Combi iV, které jsou všechny v bílé barvě Moon White, samozřejmě doplněné o grafiku šampionátu. V Rize jezdí modely Enyaq iV a Enyaq Coupé iV v barvě Graphite Grey.

Dále se fanoušci s auty Škoda setkají i v oficiálních fanzónách. V lotyšském hlavním městě jsou ve venkovní fanzóně před arénou dva vozy, jeden Enyaq Coupé RS iV v barvě Graphite Grey a jeden Enyaq RS iV v odstínu Moon White. Uvnitř arény pak návštěvníky přivítá ještě jeden Enyaq Coupé RS iV v zářivém barevném provedení Mamba Green. Ve finském Tampere jsou všechna tři auta ve venkovní fanouškovské zóně vzdálené tři minuty chůze od arény. Jde o vozy Octavia Combi RS iV v odstínu Mamba Green, Enyaq RS iV v barvě Race Blue a Enyaq Coupé iV v bílé Moon White.

Pojedete se podívat na některý zápas našich hokejistů? Napište nám do diskuze

Anketa
Jak dopadne český národní tým na letošním hokejovém šampionátu?
Češi budou ve finále
34.3 %
Naši budou hůře než třetí
33.8 %
Český tým nepostoupí ze skupiny
31.8 %
Celkem hlasovalo 402 čtenářů.

Life24.cz je magazínový web zabývající se nejen aktualitami z domova i ze světa, ale také komentováním aktuálního politického dění nejen na české scéně. Najdete zde tedy především zajímavé rozhovory, recenze produktů, informace o cestování, nebo také například informace o domácích mazlíčcích. Zkrátka vše co vás zajímá.

Podívejte se i na naše další weby:

www.testyojetin.cz

www.cestyavylety.cz

www.cartrax.cz

 

 

 


Life24.cz 

CarTrax, s.r.o.
Rybná 716/24
110 00   Praha 1 

IČO: 10827226
Šéfredaktor: Pavel Foltýn
info@cartrax.cz

 

Ochrana soukromí

Nastavení soukromí

Obsah internetových stránek www.life24.cz (dále jen „Web“) jakož i jejich celkový vzhled, a to včetně loga a jeho částí, jsou autorským dílem ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb. (Autorský zákon). Web zároveň obsahuje vyobrazení ochranných známek a audiovizuální obsah, jehož vlastníkem a/nebo oprávněným uživatelem je Provozovatel. Provozovatel je tak v souladu se zákonem. č. 121/2000 Sb. oprávněn vykonávat veškerá majetková práva k Webu. Jakékoliv užití textového, grafického nebo audiovizuálního obsahu Webu jinak, než v případech výslovně vymezených zákonem, zejména pak užití obsahu formou šíření, kopírování, napodobování nebo jiného zpracování, je bez písemného souhlasu Provozovatele zakázáno.
© 2020 Life24.cz. All Rights Reserved. Created by BestSite. Powered by Tele3.