UFC zápasník přechází na bitcoin

Foto: pixabay

Zápasník organizace UFC v tzv. muší váze Matheus Nicolau podepsal dohodu, že bude dostávat své budoucí výdělky z jednotlivých zápasů v bitcoinech prostřednictvím výplatní služby Bitwage.


"Jsem nadšený, že dostávám své výdělky v bitcoinech," řekl Nicolau. „Jako sportovec tvrdě pracuji, abych si vydělal na živobytí, ale s rostoucí inflací se obávám, že tato dřina přijde vniveč. Používáním Bitwage k vydělávání bitcoinů vím, že si zabezpečuji hodnotu své práce.“ Nicolau, brazilský rodák z Belo Horizonte, si uvědomil důležitost bitcoinu, zatímco trh v Jižní Americe za poslední dva roky zaznamenal velkou inflaci.

Bitwage

Jedná se o největší světová společnost zabývající se mzdami, fakturací a benefity v oblasti bitcoinu. Její služby umožňují jednotlivcům i společnostem po celém světě přijímat své měsíční mzdy v bitcoinech. S Bitwage spolupracují i další sportovci, jako například fotbalista Alex Crognale.

Bojovníci MMA obecně, a dokonce i některé mezinárodně uznávané superhvězdy v UFC, jsou vypláceny jednorázovými částkami až po svých akcích, přičemž velká část jejich platu závisí na úspěšném výkonu a výkonnostních bonusech. Mnoho zápasníků je nuceno přijímat další práce mimo jejich přísné a časově náročné tréninkové režimy, jen aby si mohli dovolit zaplatit své trenérské týmy.

Služby Bitwage jsou dostupné i pro širší trh. Funguje to takto: Zaregistrujete se u Bitwage a obdržíte číslo bankovního účtu. Dále si vyberete, jaké procento ze své výplaty chcete dostávat v bitcoinech, a poté předáte nové číslo účtu svému zaměstnavateli. Jakmile pošlou výplatu, obdržíte bitcoiny na adresu, kterou ovládáte. Pokud jste v daném výplatním termínu nealokovali 100 % své mzdy do bitcoinu, dostanete zbytek peněz na svůj běžný bankovní účet. Přesně takto bude Matheus dostávat své budoucí platby od UFC. Nicolau si aktuálně užívá sérii čtyř výher v UFC. Tato dohoda přichází jen několik dní před zápasem 26. března proti českému Davidu Dvořákovi.

Life24.cz je magazínový web zabývající se nejen aktualitami z domova i ze světa, ale také komentováním aktuálního politického dění nejen na české scéně. Najdete zde tedy především zajímavé rozhovory, recenze produktů, informace o cestování, nebo také například informace o domácích mazlíčcích. Zkrátka vše co vás zajímá.

Podívejte se i na naše další weby:

www.testyojetin.cz

www.cestyavylety.cz

www.cartrax.cz

 

 

 


Life24.cz 

CarTrax, s.r.o.
Rybná 716/24
110 00   Praha 1 

IČO: 10827226
Šéfredaktor: Pavel Foltýn
info@cartrax.cz

 

Ochrana soukromí

Nastavení soukromí

Obsah internetových stránek www.life24.cz (dále jen „Web“) jakož i jejich celkový vzhled, a to včetně loga a jeho částí, jsou autorským dílem ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb. (Autorský zákon). Web zároveň obsahuje vyobrazení ochranných známek a audiovizuální obsah, jehož vlastníkem a/nebo oprávněným uživatelem je Provozovatel. Provozovatel je tak v souladu se zákonem. č. 121/2000 Sb. oprávněn vykonávat veškerá majetková práva k Webu. Jakékoliv užití textového, grafického nebo audiovizuálního obsahu Webu jinak, než v případech výslovně vymezených zákonem, zejména pak užití obsahu formou šíření, kopírování, napodobování nebo jiného zpracování, je bez písemného souhlasu Provozovatele zakázáno.
© 2020 Life24.cz. All Rights Reserved. Created by BestSite. Powered by Tele3.