Prohra s Lotyšskem nic neznamená. Hokejová sestava týmu Škoda Auto je silná

Mistrovství světa v ledním hokeji 2023 - Riga
Foto: ŠKODA Auto

Čekala se sice výhra, ale jeden zápas mistrovství nedělá. S tím mají čeští hráči nemalé zkušenosti a jistě pomýšlí na co nejlepší umístění na „bedně“. Tím spíše, když jim fandí silná základna fanoušků a také automobilka ŠKODA. Už celých 30 let.


Ani na letošním Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji, které se koná ve Finsku a Lotyšsku, nechybí flotila vozů Škoda. Podívejte se, jaké modely automobilka na šampionát nominovala, a zjistěte o nich zajímavé detaily.

Spojení automobilky Škoda a Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji je dlouhodobé, automobilka je oficiálním sponzorem Mistrovství světa IIHF v ledním hokej již 30 let a prodlužuje partnerství. Nejvíc na očích jsou samozřejmě vozy, které jsou vystavené přímo v arénách u ledové plochy, aut české značky tu ale během celé akce slouží mnohem víc.

Přímo v arénách u ledové plochy stojí vždy po dvou vozech v nepřehlédnutelných barvách. Ve finském Tampere to jsou Enyaq Coupé RS iV v odstínu Mamba Green a Enyaq RS iV v barvě Phoenix Orange, tedy elektromobily s pohonem všech kol, výkonem 220 kW a dojezdem přes 500 kilometrů na jedno nabití. Silní hráči.

Na stadionu v Rize jsou k vidění Enyaq Coupé SportLine iV v barvě Phoenix Orange a Octavia Combi RS iV v odstínu Mamba Green. Enyaq Coupé SportLine iV navazuje svým sportovním vzhledem na modely RS, ovšem k dispozici je v bohatším množství konfigurací s výkonem 132, 150 nebo 195 kW. Octavia Combi RS iV je pak plug-in hybrid se systémovým výkonem 180 kW a čistě elektrickým dojezdem až 60 kilometrů.

Základem hokejové flotily jsou vozy, které v průběhu Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji zajišťují přepravu. Těch je letos celkem 45 a všechny jsou elektrifikované. Dvacet sedm vozů bude sloužit ve finském Tampere, osmnáct pak v lotyšské Rize. V Tampere tvoří flotilu kombinace modelů Enyaq iV, Enyaq Coupé iV a Superb Combi iV, které jsou všechny v bílé barvě Moon White, samozřejmě doplněné o grafiku šampionátu. V Rize jezdí modely Enyaq iV a Enyaq Coupé iV v barvě Graphite Grey.

Dále se fanoušci s auty Škoda setkají i v oficiálních fanzónách. V lotyšském hlavním městě jsou ve venkovní fanzóně před arénou dva vozy, jeden Enyaq Coupé RS iV v barvě Graphite Grey a jeden Enyaq RS iV v odstínu Moon White. Uvnitř arény pak návštěvníky přivítá ještě jeden Enyaq Coupé RS iV v zářivém barevném provedení Mamba Green. Ve finském Tampere jsou všechna tři auta ve venkovní fanouškovské zóně vzdálené tři minuty chůze od arény. Jde o vozy Octavia Combi RS iV v odstínu Mamba Green, Enyaq RS iV v barvě Race Blue a Enyaq Coupé iV v bílé Moon White.

Pojedete se podívat na některý zápas našich hokejistů? Napište nám do diskuze

Anketa
Jak dopadne český národní tým na letošním hokejovém šampionátu?
Celkem hlasovalo 415 čtenářů.

Life24.cz je magazínový web zabývající se nejen aktualitami z domova i ze světa, ale také komentováním aktuálního politického dění nejen na české scéně. Najdete zde tedy především zajímavé rozhovory, recenze produktů, informace o cestování, nebo také například informace o domácích mazlíčcích. Zkrátka vše co vás zajímá.

Podívejte se i na naše další weby:

www.testyojetin.cz

www.cestyavylety.cz

www.cartrax.cz

 

 

 


Life24.cz 

CarTrax, s.r.o.
Rybná 716/24
110 00   Praha 1 

IČO: 10827226
Šéfredaktor: Pavel Foltýn
info@cartrax.cz

 

Ochrana soukromí

Nastavení soukromí

Obsah internetových stránek www.life24.cz (dále jen „Web“) jakož i jejich celkový vzhled, a to včetně loga a jeho částí, jsou autorským dílem ve smyslu zákona č. 121/2000 Sb. (Autorský zákon). Web zároveň obsahuje vyobrazení ochranných známek a audiovizuální obsah, jehož vlastníkem a/nebo oprávněným uživatelem je Provozovatel. Provozovatel je tak v souladu se zákonem. č. 121/2000 Sb. oprávněn vykonávat veškerá majetková práva k Webu. Jakékoliv užití textového, grafického nebo audiovizuálního obsahu Webu jinak, než v případech výslovně vymezených zákonem, zejména pak užití obsahu formou šíření, kopírování, napodobování nebo jiného zpracování, je bez písemného souhlasu Provozovatele zakázáno.
© 2020 Life24.cz. All Rights Reserved. Created by BestSite. Powered by Tele3.